Little Known Facts About pasar Online.

minyak… nak banding ngan wira 1.six aku dulu.. jauh jimat citra… electric power aku dah examination ..atas higway. 170km/j… boleh pegi lag… takutttt…anak bini ade sebelah… deng sayang nyawa deng… tak de surat dr pdrm pun dah lega…

nur nisha bte muhd rafi on March 19th, 2012 at 11:15 pm i would like to Operating in the organisation .. i am diploma holder .. i have knowledge training in Stamford higher education Malacca which i review at this moment .. I'd ready to do any kind of admin job ..

Mesiniaga Berhad adalah salah sebuah syarikat terkemuka di Malaysia dalam penyedia penyelesaian ICT. Mesiniaga telah berkembang dengan pesat hasil usaha fokus perniagaan, profesionalisme, teknologi canggih dan inovasi.

0 litre vehicle. Unless it has not delivered adequate power to be a 2.o litre driven car. This write-up is simply a information that you should evaluation. In case you are an owner with the Naza Citra, kindly share your practical experience below.

Saya pernah pakai Perdana SEi dulu… kalau nak kira minyak dia memang jimat Citra ni sikit… so bagi saya Citra ni memang jimat…

perlis kedah penang perak selangor pahang kelantan terengganu negeri sembilan putrajaya kuala lumpur melaka johor sabah sarawak

orangmasjidtanah claims: May well three, 2009 at two:ten pm saya pun setuju dengan kata citrabolehfinance tadi. kalau kita beli mpv lain mana ada harga macam naza dapat whole abs dengan srs siap ebd lagi. sunroof seat kulit lagi. kemudian dapat income again rm12ribu sekarang ni. saya ambil rebate. ini saya naj pesan, jangan simply call naza seller sendiri bila nak beli. minta adik ke rekomen. dia akan dapat hard cash rm500 introducer price. mana ada jenama kereta mpv lain buat macam ni?

Saya boleh bekerja di bawah tekanan, seorang yang berdikari kerana berdasarkan pengalaman bekerja di syarikat kecil dan sanggup belajar sekiranya diberi peluang. Walaupun sy mempunyai Diploma di dlm bidang Interior Design tetapi sy lebih berminat di dalam Pengkeranian.

Pemilihan ini depending on kegunaan saya yang lebih memerlukan kereta c.c. besar utk outstation excursion i.e. kerja & cuti2 membawa famili with three Young children tanpa perlu berbelanja besar untuk downpayment & installment yang membebankan. All round saya berpuas hati dengan keputusan saya.

selepas itu beritahu bahawa ada masalah pemasangan components atau equipment dan skrg bilang lambat pasal ada ubahsuai sedikit dalam overall body kereta.Semasa buy kereta, bilang satu minggu boleh dapat tetapi sampai skrg pun belum dapat?????????? Purchase dekat J.B lah????????

saya rasa kalau betul betul nak komen pasti orang akan dengar. kalau betul betul nak marah pun orang kenal. macam saya ajar anak murid saya, saya kata kalau awak cakap betul semua orang akan tahu. kalau awak buat cerita pun orang akan tahu juga. saya kata terima kasih pada naza sebab kalau dengan gaji saya dan saya sudah mau pencen, saya tak akan mampu pakai kereta mewah. tapi hari ini saya mampu. cikgu chong hwa cheong. SMTSP.

cuma klu cling insist nak amik citra, baikla amik GS … yg RS tu mmg kosong seperti yg NAZA janjikan, NAZA pasaran.com mmg tak tipu … when yg GS lak acc sampai mem buak2 … TAPI beza cuma rm5k aje … pikir betui2 la yeee

.yang lain masih lagi elok…perjalanan sgt sedap…terutama pjlanan yg jauh…sangat memuaskan hati….kalau nak cakap barang die mahal pada sy identical je smua kereta mana ada barang murah sekrang ni..tp memang terbaik kia carerns

They’re certainly difficulties that really need to not be thrown with one another in just a few minutes. Just how much is that this new occupation vacancies in your case more than the next quite a while? Will not be it in the really the very least worth putting some hrs into?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *